Voicen Viihdevartti

Voicen Viihdevartti

RadioPlay Suomi

Voicen Viihdevartti on Voice.fi:n viikoittainen uutisnosto, joka käsittelee puheenaiheita niin meiltä Suomesta kuin Hollywoodin punaiselta matoltakin. Vaihtuva toimittajakaksikko pui viikon merkittävimmät viihdeuutiset vähemmän vakavalla otteella, rautaista ammattitaitoa kuitenkaan unohtamatta.

Jaksot

Isä, nyt menit liian pitkälle!

perjantaina 8.11.18 min

Tällä viikolla Iiroa ja Reijaa mietityttävät isät, joiden huolehtivaisuus menee äärimmäisyyksiin. Tästä hyvänä esimerkkinä nostetaan esiin räppäritähti, joka käy 18-vuotiaan tyttärensä kanssa gynekologilla vuosittain. Isänpäiväspesiaalin lopuksi kaksikko haluaa vielä palkita isän, sydäntä lämmittävästä suhtautumisesta poikansa homouteen. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Kolme kammotusta ja yksi symppis

perjantaina 1.11.17 min

Tällä viikolla ”elävät kuolleet” Milena ja Emmi puivat halloweenin kammottavinta asua, joka lopulta osoittautuikin vähän turhankin karmivaksi. Puheenaiheeksi nousee myös Justin Bieberin somekäytös, joka ei miellyttänyt kaksikkoa. Jaksossa jaetaan myös palkinto viikon sympaattisimmalle harrastukselle. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Vankilasandaaleita ja ilmavaivoja lentokoneessa

perjantaina 25.10.18 min

Iiron ja Milenan Viihdevartti on täynnä hämmästelyä, kun he saavat selville Instagramin seuratuimman tilin. Lisäksi kaksikko kummastelee Kanye Westin suunnittelemia vankilasandaaleita ja pohtii musiikkimaailman alkoholinkäyttöä. Viikon niksillä vältät korvien lukkiutumisen ja ilmavaivat lentokoneessa.

Kauneus on katsojan silmässä

perjantaina 18.10.15 min

Tällä viikolla Lauri ja Reija pohtivat Voicen Viihdevartissa kauneutta tieteellisestä näkökulmasta. Sen lisäksi ihmetellään ihmisten härskiä käytöstä tv-ruudussa ja jaetaan palkinto mielipiteitä jakavalle hautajaispilalle.

Voi pyhäinhäväistys!

perjantaina 11.10.13 min

Tällä viikolla Emmi ja Henna iloitsevat Temppareiden alkamisesta sekä pureutuvat laulaja Rihannan painavaan elämäkertakirjaan. Myös suomalaisen vaatemerkin plagiointikohu on alkanut elää omaa elämäänsä Twitterissä ja naisilla on tästä omat mielipiteensä. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Paljon puhetta peniksistä

perjantaina 4.10.19 min

Iiro ja Lauri päätyvät ruotimaan Loiri-kirjan kohauttaneita seksipaljastuksia, joista erityishuomiota on mediassa saanut spermaan liukastuminen. Kaksikko pohtii myös erektioita tosi-tv-ohjelmissa ja sitä, pukeutuiko Kylie Jenner liian näyttävästi Justin ja Hailey Bieberin häihin. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Frendejä, Kardashianeita ja seksiä tv:ssä

perjantaina 27.9.17 min

Henna ja Milena jatkavat Frendit-tv-sarjan 25-vuotisjuhlia vielä hetken verran. ”Torille”-huuto kajahtaa myös Kardashianien kohdalla, jotka nähdään Suomen lumisissa maisemissa tv-sarjansa uudella tuotantokaudella. Sen sijaan kaksikkoa kummastuttaa kyseisen perheen kahden jäsenen Emmy-puhe ja seksin harrastaminen tv:ssä.

Seksiä ja kuvauskieltoja

perjantaina 20.9.18 min

Tällä viikolla Emmi ja Reija ruotivat Voicen Viihdevartissa suomalaisten outoja seksikokemuksia, joista etenkin yksi nostaa Emmin niskavillat pystyyn. Tämän lisäksi kaksikko uskoo keksineensä syyn sille, miksi Madonnan keikoilla ei saa enää kuvata.

Siis mikä on täytetty kondomi?

perjantaina 13.9.17 min

Emmi ja Lauri puivat Voicen Viihdevartissa Lada Gagan rakkauselämää sekä 18-vuotislahjaa, joka kummastuttaa somessa. Lisäksi Emmi ihmettelee, kuinka ihmeessä Lauri on selvinnyt hengissä 30-vuotiaaksi saakka. Kaksikko jakaa myös ”Viikon pähein” -palkinnon Tuure Boeliukselle, mutta miksi?

Ariana vaati ja isoveli valvoo

perjantaina 6.9.16 min

Tällä viikolla Voicen Viihdevartissa Iiro ja Reija pohtivat sitä, miten rankka meno olisi Voice.fi:n toimituksen asuttamassa BB-talossa. Sen lisäksi kurkistetaan käsilaukkuihin ja nostetaan esille Hollywood-epäkohta, joka koskettaa seksuaalivähemmistöjä.

Sitruunan makuisia tamponeja ja salakakka

perjantaina 30.8.14 min

Henna ja Milena haluavat toivottaa kaikille hyvää kesän viimeistä viikonloppua! Voicen Viihdevartissa kaksikko samaistuu tamponiprobleeman kohdanneeseen pariskuntaan ja meinaa tikahtua nauruun kertoessaan suomalaisten erikoisista tavoista suhteen alussa. Kikatuksen täyteisen jakson päättää onnelliset uutiset Ranskanmaalta.

Tinderin tykätyin mies ja Pottereiden tykätyin nainen

perjantaina 23.8.16 min

Tällä viikolla Lauri ja Iiro pohtivat Mr. Tinderin tuoretta suhdetta ja perkasivat viikon megalomaaniset leffauutiset. Emma Watsonin huhuttu suhde toiseen Potter-tähteen puolestaan särki Laurin sydämen.

Aikuisviihdettä ja avioliittoja

perjantaina 16.8.16 min

Henna ja Reija odottavat jo innolla uutta Ensitreffit alttarilla -kautta ja saattavat myös hieman vihjailla tulevasta. Puhetta on myös nuoresta Disney-kaunottaresta, joka siirtyi aikuisviihdealalle. Netflixissä järkyttänyt elokuva nostattaa tunteita, kuten tekee myös jääkaapin erikoinen käyttötarkoitus. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Ilme kertoo enemmän kuin tuhat ruusua

perjantaina 9.8.16 min

Emmi ja Milena yllättivät itsensä puhumalla lähes koko jakson aiheista, jotka eivät ole kaksikon elämässä millään tavalla ajankohtaisia. Paitsi Tinder. Ristiriitaisia tunteita aiheutti Kylie Jennerin spektaakkelimainen syntymäpäivälahja ja vauvat, joilla on aikuisten hampaat. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Irvokkaat kissaihmiset tunkeutuvat painajaisiin

perjantaina 2.8.15 min

Tämän viikon Viihdevartti on moniäänisempi kuin koskaan. Iiro, Milena, Emmi ja Senja kummastelevat Cats-elokuvan hahmojen ulkonäköä, ja Emmin lapsuusmuistot turmeltuvat. Puheenaiheena on muun muassa myös vloggaajanainen, joka menetti kasvonsa paljastaessaan kasvonsa. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Leijonien ja finnien hallitsijoita

perjantaina 19.7.17 min

Lauri ja Milena keskustelevat hirvittävästä Leijonakuninkaaseen liittyvästä vanhasta nettiteoriasta, joka tuhoaa lapsuuden hyvät muistot. Kaksikko myös yrittää varoittaa uudesta vaarallisesta kauneustrendistä, mutta ajatus lähtee laukalle ja puhetta tulee niin Dr. Pimple Popperista kuin tyydyttävistä nettivideoista. Lisäksi jaetaan palkinto viikon hyvästä teosta, josta kuitenkin ollaan somessa löydetty ruikutuksen aihetta. Voicen Viihdevartti on Voice.fi:n viikoittainen uutisnosto, joka käsittelee puheenaiheita niin meiltä Suomesta kuin Hollywoodin punaiselta matoltakin. Vaihtuva toimittajakaksikko pui viikon merkittävimmät viihdeuutiset vähemmän vakavalla otteella, rautaista ammattitaitoa kuitenkaan unohtamatta.

Kasvien salattu elämä

perjantaina 12.7.16 min

Tällä viikolla Kata ja Iiro pohtivat, mitä tapahtuu ystävän henkiselle hyvinvoinnille, kun tätä pyytää pitämään huolta omista huonekasveista. Entä onko ok arvuutella julkkisten mahdollista raskautta paparazzikuvien perusteella? Lisäksi myönnetään palkinto viikon hämmentävimmälle kakulle. Lisää viihdettä osoitteessa Voice.fi.

Paukku-Peten hämmentävä pokausyritys

perjantaina 5.7.17 min

Tällä viikolla Emmi ja Reija nostavat pöydälle Paukku-Peten vanhentuneen pokausyrityksen, joka ei todellakaan toimisi enää tänä päivänä. Sen lisäksi sympatiseerattiin ulkonäköpaineista kärsivää Kardashian-klaanin jäsentä ja vaihdettiin mielipiteitä koko maailmaa koskettaneesta uutuussarjasta. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Sateenkaaria ja Salinin Saku

perjantaina 28.6.15 min

Henna ja Milena kannustavat suvaitsevaisuuteen - oli kyse roikkuvista rinnoista tai Pride-viikosta. Myös muun muassa Salkkarit ja etenkin Saku Salinin ja Miia Laitelan jälleennäkeminen herättää naisissa ilahtuneita ja nostalgisia tunteita. Voicen Viihdevartti on Voice.fi:n viikoittainen uutisnosto, joka käsittelee puheenaiheita niin meiltä Suomesta kuin Hollywoodin punaiselta matoltakin. Vaihtuva toimittajakaksikko pui viikon merkittävimmät viihdeuutiset vähemmän vakavalla otteella, rautaista ammattitaitoa kuitenkaan unohtamatta.

Feidaten ja ghostaten

perjantaina 21.6.17 min

Iiro antaa Emmille synninpäästön vuosien takaisista deittimokista. Käsittelyyn pääsee myös maailmalla huomiota herättänyt alastonkuvakohu, josta Emmi ahdistui kovin. Tämän lisäksi kaksikolle selvisi ennustuksesta, että Iiron juhannus saa yllättävän käänteen! Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Lentokonesekoilua ja käytettyjä kondomeita

perjantaina 14.6.12 min

Miksi ihmiset polttavat ihoonsa palovammatatuointeja? Kuka ihme luulee lentokoneessa hätäovea vessanoveksi? Muun muassa nämä asiat puhuttivat tällä viikolla Lauria ja Reijaa. Lauri myös kertoo oudoista tuparilahjoistaan, joita on ystävilleen vienyt. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Lähteekö Emmi Amerikkaan?

perjantaina 7.6.16 min

Kuka on nykyisin maailman rikkain naisartisti? Entä mitä käyttöä ylimääräiselle sormelle voisi olla? Emmi ja Kata löysivät myös täydellisen asuinpaikan koirarakkaille ihmisille. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Peppubestiksiä ja alastonkuvia

perjantaina 31.5.14 min

Henna ja Milena nauttivat vielä hieman jääkiekon maailmanmestaruuden tuomasta huumasta. Sen lisäksi kaksikolla menee tunteisiin netissä kiertävä listaus hyvästä vaimosta, kun taas julkkisten vuodetut alastonkuvat herättävät kummastelua ja sympatiaa. Viikon parhaan ystävän palkinto menee tunnetuille henkilöille, jotka ovat kuin paita ja peppu. Lisää uutisia osoitteessa Voice.fi.

Tatuointimokia ja ohjelistoja eksälle

perjantaina 24.5.14 min

Kata ja Reija pohtivat tällä viikolla eksistä kirjoitettavaa ohjelistaa sekä sitä, miksi suunnitellaan uimapukuja, joita ei voi käyttää vedessä. Mieti uudelleen -palkinto menee sen sijaan Jennalle, jonka tatuointi ei ollut ihan sitä mitä piti. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Kiharaa, kiharaa ja kalju

perjantaina 17.5.14 min

Milena ja Emmi ovat hurahtaneet Curly girl -metodiin ja pohtivat sitä, kenelle kiharatrendi todella sopii. Keräävätkö hiukset kehuja vai ovatko kutrit taipuneet nuudeliksi? Viikon kosintapalkinto menee kertakaikkisen tontulle, mutta sympaattiselle tyypille. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Tyylirikkeitä ja petollisia miehiä

perjantaina 10.5.17 min

Voicen viihdevartissa Henna ja Iiro syyllistävät pukeutumiskoodia noudattamattomia julkkiksia ja Temptation Islandin pettäjämiehiä. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Vegaanisia liukuvoiteita ja kompostiin pissaamista

perjantaina 3.5.11 min

Voicen Viihdevartissa Lauri ja Reija nostavat esiin lapsuuden oudot tavat, joihin kuuluu muun muassa kompostiin pissaaminen. Tämän lisäksi puhetta on maailman seksikkäimmistä aksenteista sekä vegaanisista liukuvoiteista. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Varpaankynsiä ja Euroviisuja

perjantaina 26.4.13 min

Lauri ja Iiro puhuvat Voicen Viihdevartissa muun muassa varpaankynsiä syövästä poikaystävästä sekä Anna Puun hintavista keikkavaatteista. Iiro maalaa myös synkän kuvan Suomen tämän vuoden Euroviisu-menestyksestä.

Partakarvoja ja kadonneita pornokokoelmia

perjantaina 19.4.13 min

Voicen Viihdevartissa Reija ja Milena järkyttyvät partojen epähygieenisyydestä ja pohtivat kadonneen pornokokoelman episodia. Tunteita kuohuttaa myös miesten ajatukset yksinhuoltajaäitien deittailusta. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Suklaamonstereita ja paheksuvia äitejä uimahallissa

perjantaina 12.4.15 min

Kata ja Lauri puhuvat suklaahaasteesta ja mitä rikoksia on tehty, kun makeanhimo kasvaa aivan liian kovaksi. Keskustelua herätti myös uimahallien etiketit ja mielensäpahoittajat. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi

Kun meni tunteisiin

perjantaina 5.4.16 min

Henna ja Emmi ruotivat tänään Dannyn ja Erika Vikmanin ikäerosta aiheutunutta vitsailua. Onko toisen parisuhteesta sopivaa tehdä pilaa missään tilanteessa? Kaksikon tunteita kuumentavat myös mauttomat aprillipilat. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Rakkauselämä julkkiksilla ja vähemmän julkkiksilla

perjantaina 29.3.16 min

Lauri ja Niki puhuvat Voicen Viihdevartissa iskelmätähtien Dannyn ja Erikan rakkauselämästä sekä ihmisten aamutorkuttamisesta. Myös deittipalveluiden kylmä konmaritus mietityttää. Kaksikko jakaa podcastin lopuksi vielä Viikon Kusipää -palkinnon. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Sovituskoppipaniikki

perjantaina 22.3.16 min

Kata ja Emmi paljastavat sen, mitä tapahtuu sovituskopissa silloin, kun olet arvioinut vaatteen koon väärin ja jäät siihen jumiin. Lisäksi käsittelyssä ovat noloimmat työmokat ja keittiökatastrofi. Kaksikko jakaa myös Viikon paskin päätös -palkinnon. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Satiaisepidemia ja alapäätä kiduttava muotivillitys

perjantaina 15.3.13 min

Tällä viikolla Reijaa ja Hennaa puhuttaa muun muassa Temptation Islandin uusi kausi, joka tulee ensimmäisten jaksojen perusteella tarjoamaan kaikkien aikojen parasta viihdettä. Sen lisäksi kummastellaan miesten outoja ajatuksia kuukautisiin liittyen sekä outoa muotivillitystä, jonka katsominenkin tekee kipeää. Lisää uutisia osoitteessa Voice.fi.

Voodoo-taikoja ja vessakäytäntöjä

perjantaina 8.3.15 min

Tällä viikolla Kata ja Niki puhuvat Voicen Viihdevartissa parisuhteiden kummallisimmista löydöksistä ja sattumuksista sekä totta kai Game of Thronesista. Ja pieni varoituksen sana, jos olet kovinkin herkkävatsainen, kannattaa varata ämpäri viereen. Lisää viihdeuutisia osoitteessa Voice.fi.

Suhdespekulaatioita ja yliluonnollisia tapahtumia

perjantaina 1.3.18 min

Tällä viikolla Emmi ja Reija puhuvat koko maailmaa kohahduttaneesta Oscar-gaala-esityksestä, jossa Lady Gaga ja Bradley Cooper nousivat lavalle. Sen lisäksi keskustelua yliluonnollisista ilmiöistä sekä siitä, millaisia johtopäätöksiä ihmisestä voi vetää netin selaushistorian perusteella. Lisää uutisia osoitteessa Voice.fi.

Pettämiskohuja ja likaisia vartaloita

perjantaina 22.2.11 min

Lauri ja Henna puhuvat Kardashian-perheen ympärillä vellovasta pettämiskohusta sekä naisesta, joka käy suihkussa 7-10 päivän välein. Myös viikon "p*skaystävä"-palkinto jaetaan. Lisää uutisia osoitteessa Voice.fi.

Vessaharjoja ja parisuhdepulmia

torstaina 14.2.17 min

Kata ja Emmi puivat tänään netissä ällötystä herättänyttä niksiä, jossa vessaharja käytetään uudelleen. Keskustelua kaksikon välillä herätti myös mies, joka kieltäytyi lainaamasta autoaan vaimolleen. Lisää uutisia osoitteessa Voice.fi.

Hollywoodin seksikohtaukset

torstaina 14.2.12 min

Reija ja Lauri puhuvat tänään muun muassa vanhempien ihmisten seksikohtauksista Hollywoodissa sekä somen sekoittaneesta dokumenttisarjasta, joka kertoo sarjamurhaaja Ted Bundysta.