Lasten sadut

Lasten sadut

RadioPlay Suomi

Lasten sadut ovat Minna Kivelän ja Paula Norosen käsikirjoittamia ja näyttelemiä äänisatuja lapsille. Tarinoissa seikkailevat muun muassa Pahismummo, Jaska ja Taikakakkakikkare, bilekissat sekä oravat Mauri ja Vesa. Minna on tullut yleisölle tutuksi mm. sarjoista Närpiäiset ja Kätevä emäntä. Paula puolestaan tunnetaan Supermarsu-kirjasarjasta ja useista tv:n huumoriohjelmista. Äänituotannosta vastaa Kim Wirtanen. Uusi jakso tiistaisin.

Jaksot

Kakkakikkare hammaslääkärissä

tänään12 min

Kakkakikkareella on hammastarkastus. Häntä pelottaa, mutta apu löytyy yllättävältä taholta.

Vauvat karkuteillä

tiistaina 30.4.9 min

Kaksi vauvaa päättää karata ja kokeilla aikuisten elämää. Meneekö kaupunki sekaisin ennen kuin vaipat ovat täynnä? Hulvaton satu anarkistivauvoista, jotka ottavat kauppakeskuksen haltuun.

Jaska ja surullinen mörkö

tiistaina 23.4.8 min

Jaska löytää sänkynsä alta surullisen mörön. Kukaan ei enää pelkää mörköä, koska kaikki katsovat niin paljon kauhuelokuvia ja pelaavat pelottavia pelejä. Voiko Jaska auttaa mörköä löytämään oman mörköytensä?

Joulupukin uudet kujeet

tiistaina 16.4.9 min

Joulupukkia harmittaa. Kaikilla muilla on hieno työ ja häntä tarvitaan vain kerran vuodessa. Joulupukki lähtee harjoittelemaan uusia ammatteja, mutta miten käy kun hän kohtaa pankkiryöstäjän.

Kakkakikkare ja valtava valhe

tiistaina 9.4.9 min

Kakkakikkare ei halua mennä kouluun. Pieni valhe kasvaa suureksi. Mitä kummallisia seurauksia sillä voikaan olla?

Oravaveljesten koulupäivä

tiistaina 2.4.8 min

Oravaveljekset Mauri ja Vesa saavat kutsun kouluun. Heitä jännittää ensimmäinen koulupäivä, ja mitä ihmettä pitää ottaa kouluun mukaan? Tarvitseeko oravat koulua vai koulu oravia? Ja maantiedon opettajakin on sairaana.

Päinvastoin Pihla

tiistaina 26.3.10 min

Päinvastoin Pihla syntyy väärinpäin. Hän nauraa, kun pitäisi itkeä, istuu kun pitäisi nukkua ja puhuu mitä sattuu. Ilmassa on katastrofin aineksia, kun Suomen presidentti saapuu Pihlan koululle vieraaksi.

Kakkakikkare vs. Satu-Maire satubattle

tiistaina 19.3.8 min

Vanha kunnon Kakkakikkare kyllästyy perinteiseen sadunkerrontaan ja päättää haastaa Satu-Mairen satubattleen. Onko Punahilkka enää koskaan entisensä?

Kissojen kotibileet

tiistaina 12.3.8 min

Kun omistaja on poissa, kissa järjestää kotibileet! Mitä kaikkea tapahtuu kotibileissä, ja kuka korvaa särkyneet astiat?

Pahismummo ja suuri pähkinäsota

tiistaina 5.3.7 min

Kaikkien aikojen katkeroitunein ja vihaisin pahismummo kiusaa ihmisiä heittelemällä pähkinöitä ikkunasta. Kuuntele, mitä tapahtuu, kun oravat nimeltään Mauri ja Vesa innostuvat kiukkuisen mummelin harrastuksesta.

Jaska ja Taikakakkakikkare

tiistaina 5.3.8 min

Jaska vihaa siivoamista, mutta tällä kertaa se kannattaa. Esiin astuu nimittäin Taikakakkakikkare, jolta Jaska saa toivoa ihan mitä tahansa! Mutta mitä kannattaa toivoa? Ja kenelle?